Posts

Showing posts from May, 2017

Overthinking is damages🙌🏻

Image
Hye Assalamualaikum and good morning...

Sihat semua? 
Today i want to give you one stories yang membelenggu diri ni, btw i update this stories using my phone. So , susah sikit nak edit .
And Also 

Selamat Menyambut ramadhan al mubarak 


ok , korang mesti tertanya2 kenapa nad buat tajuk ni,
Korang yang sentiasa single mesti akan rasa overthinking.
Walaupunnnnn.. dorang sendiri yang menolak semua tu.

Salah satu benda yang akan korang rasa..
1) Aku ni tak laku ke?

- rileks brader , brader rileks hahaha, bukan apa . kau tgk muka kau takdelah hodoh mana. Tapi still single dan tambah pulak tak pernah bercinta. Orang yg lain tu, Ya allah , siap ada sparepart lagi tuh .


2) low confident

- im not that girl , im not that boy . tak hensem do, tak sado do. tak lawa lah, tak reti makeup .
badan xde shape lah apa lah


3) Self defense

- Garang. overthinking, "kau ni main-main je dengan aku". " Dia tak serius dengan aku ". " Dia nak game aku"

INI IALAH PENYEBAB UTAMANYA!

keban…

New life and new feeling

Image
Assalamualaikum & selamat sejahtera
dannnn selamat malam kepagi


Ya Allah dan berhabuk sis punya blog uhukss..


I wanna stories about myself back.
if you guys first time baca blog guee!
I'm nadia and you must know me as Nad/gadis98/naddyoe and else

Now, I'm 19 years old . werhh kejap masa berlalu!

and jelas saya masih mengharapkan jejaka impian seperti post yang lepas sebab SINGLE lagi till now muahahaha :'( #sajaboldkan

ok ! sebenarnya saya sangat rindukan zaman social network fever sebab nilah tempat saya berkhayal. tempat saya menulis menaip hahhaa...

MAKIN BESAR , MAKIN PENAT!
MAKIN DEWASA , SEMAKIN HILANG KEGEMBIRAAN!

I donno why , I want to talk about this.

maybe sebab sedih.
sedih dengan kehidupan yang bermacam-macam konflik.
I really don't want this types of life. sakit werh!!!
Ok, act saya tgh cuti semester .
dan tengah sambung belajar disalah satu IPTA di MALAYSIA.
pointer saya jatuh merundum bak jatuh ditimpa tangga perghh BM hakak power lagik!
saya geram gak bila …