Jejaka/lelaki Idaman

Hey! Assalamualaikum To All my followers
hope u guys get blessing from Allah SWT
Apa Khabar?
Are u feeling alright when u read my article??
Hahaha..

Dah lama jugak tak update blog ni dah berhabuk .
boleh tiup2 dahh
jadual sangat padat sampai tak sempat nk update
btw tiada yg ambil tahu pon
So, harini nad nak kongsi beberapa cerita yg not really interesting to read actually..
kahkahkah..
Jejaka idaman Saya  A.ka  Prince Charming

Tajuk mcm berbahaya je haha..
Saya idamkan je , tapi tak tahulah dapek ketidak

But seriously nad  tak letakkan tinggi sangat cirinya sampai sesetengah org hahahaXD
#taktinggikecirinya :P calon2 nya adalah~~


BerAgama Islam

ofcoss saya amat mementingkan agama , bukan sahaja pada ic tertulis beragama islam
tetapi haruslah reti selok belok, tujuan , agama itu sendiri . senang cita mampu jadi imam saya .
Ini no.1 nmg bkn idaman tp kepentingan


Penuh Dengan nilai murni

saya tulis mcm ni sbb senang dan diringkaskan.. 
sebab   nilai murni mempunyai sikap berbagai-bagai tau..
antaranya,
Bertanggungjawab, baik hati, belas kasihan dan lain2
sape lah yang nak yang kaki pukul..hurmm mohon dijauhkann...


Ada Rupa paras yg Ok

Hahaha!! ini ialah permintaan jew.. semua ade permintaan ok??klu dapat its Extra or Bonus ^_^Y!
Wajah yg jambu ni nmg Nad minat sangat ..
tak minat sangat Abang2 sado sangat Cam Fahrin Ahmad, Zul Ariffin , norman Hakim dan lain2 
serius taste jauh melangit ~
nad minat muka mix sikit..
klu boleh nak muka mcm teipei koikei ,ji chang wook ke , mario maurer ke ryo nadeshiko ke??
klu melayu mcm Zoey Rahman takpon Ariz Lufias
mix chinese ke, mix korean ke ? mix russian ke? hahahaXD
serius bnyak songehhh!!!!! #GATAL


BMI Stabil (berat+Tinggi) 
gambar hiasan (nak org lg tinggi dri nad bkn rambut yg tinggi HAHAHA)

Bab tinggi nih nmg x leh cakap sgt.. Nad ni kira tinggi lah jugak
165 cm ofcosss arrh kene cari lagi tinggi haihh pergi naik komuter terasa asing sebab tinggi dari lelaki yg sebaya n ade cikgu kat sek pon lg rendah dr Nad
Berat pon agak gemukss jugak auw Nad senanrnya 53 kg HAHA!
terimalah seadanya kehkehkeh!

komunikasi

Nad ni suka bercakap dengan semua org especially mak cik2 budak2 kecik
mulut pon xreti nak ttp tapi tidak sgt kpd lelaki 
hahahaXD
harap tak bosan lah dengar dan jadi pendengar yg setia untuk saya boleh?
pandai bergurau atau sporting itu lagi bagus.. 

Hati manusia berubah ubah
tak tetap seperti pokok
aku seperti daun 
mampu berubah 
mulanya nampak segar
pada akhirnya bakal kering dan tua
begitu jua dgn manusia 
akhirukalamnya jua bakal tua
dan pergi
tidak mengukuhkan diri seperti Bumi 

ni idaman je..
ok? diri ni mcm apa? tuh rahsia!! kuikuikui...
selamat menyambut bulan puasa yg bakal tiba tak sampai seminggu agi..
Doakan Nad berjaya dalam SPM tahun ni.. tq for read 
Assalamualaikum waromarahmatullahiwabarokatu

Comments

Popular posts from this blog

New life and new feeling

Misi Berjaya!!