Posts

Showing posts from 2015

Jejaka/lelaki Idaman

Image
Hey! Assalamualaikum To All my followers
hope u guys get blessing from Allah SWT
Apa Khabar?
Are u feeling alright when u read my article??
Hahaha..

Dah lama jugak tak update blog ni dah berhabuk .
boleh tiup2 dahh
jadual sangat padat sampai tak sempat nk update
btw tiada yg ambil tahu pon
So, harini nad nak kongsi beberapa cerita yg not really interesting to read actually..
kahkahkah..
Jejaka idaman Saya  A.ka  Prince Charming

Tajuk mcm berbahaya je haha..
Saya idamkan je , tapi tak tahulah dapek ketidak

But seriously nad  tak letakkan tinggi sangat cirinya sampai sesetengah org hahahaXD
#taktinggikecirinya :P calon2 nya adalah~~


BerAgama Islam

ofcoss saya amat mementingkan agama , bukan sahaja pada ic tertulis beragama islam
tetapi haruslah reti selok belok, tujuan , agama itu sendiri . senang cita mampu jadi imam saya .
Ini no.1 nmg bkn idaman tp kepentingan


Penuh Dengan nilai murni

saya tulis mcm ni sbb senang dan diringkaskan.. 
sebab   nilai murni mempunyai sikap berbagai-bagai tau..
a…