Posts

Showing posts from July, 2014

Misi Berjaya!!

Image
Assalamualaikum w.b.t Semua Pembaca yg Disayangi 
Harini nak kongsikan satu kejayaan 'Ceh' hahahaXD
Sebelum tuh jgn lupa tinggalkan 'JEJAK' , 'FOLLOW' , "ASK.FM" okeyh?
nad mulakan Entri baru dengan 
  Bismilahirohmanirahim..


Nad nak cerita yg nad dpt turunkan berat badan pada bulan puasa btw Nad nih baru 16 tahun rasa cam x patut berat Nad mcm tuh..before this berat Nad mencecah 57 kg (paling beratlah ni)
tapi Nad x nampak sangat berat sbb tinggi nad atas 160+ cm ..
Kerana nekad Sangat Nak kurus , Nad cari ape yg Nad Boleh lakukkan sebagai pelajar dan tak menjejaskan pembelajaran Nad..
Tapi satu jelah pantang yg teruk..yelahh Orang Malaysia nikan makan nasi ??
so Nad kene stopkan makan Nasi tapi nad langgar jugak pantang tuh . tapi Nad amek kuantiti yg sedikit sebab mak kata muka dah pucat lesi dan mak suh makan. . mak mmg x bgi Nad Diet *diet kew?? :P haha
dah beberapa hari tak makan nasi harini Nad makan sikit time sahur tadi..
first buat , nemang …

Entri Baruuu wookk !!

Image
Assalamualaikum
Kepada Pembaca2 yang mengenali 'beta' hahahaXD
mari mulakan bacaan dengan Bismillahirohamanirohim

hehe ;) tanda Tangan For korg wlaupun x terkenal wiehiee

Kepada Semua maaf sebab Nad Baru terbuka idea nak update new entri
sebelum tuh Nad Nak ucapkan sekali lah
Selamat Menyambut Bulan Ramadhan dan Selamat Hari Raya haha takut x bukak blog nnty hihi..
Nad Beraya Berbaju "Dark Choclates" haaaa sape beraya warna same.. sep skitt!!
yeah baru frenz Nad
haha tuh jerrr yg boleh bgitahu my midyear exam stkd nih okeyh laa Alhamdullilah :D
ade lah huruf G tpi x per boleh berusaha kan?? u know lah Addmaths nmg ssh nk lulus :3
klu lulus stkt ngam2 ajor

okeh lah abang panggil teman g kedai nak beli barang masak for "Iftar"
 Bye , korang Assalamualaikum
 Semoga Anda berbahagia disamping keluarga pai pai