Jom Join WhoHAA

Assalamualaikum Dan Selamat Sejahtera
Bismilahirohmanirahim
Hari ini Nad nak kongsikan tentang Whohaa.com , Banyak hadiah yang kita boleh dapat dan yang paling penting ialah FREE!! Apa tunggu lagi jom join !!



Apa yang perlu anda lakukan hanyalah:

1) Register.
2) Jawab survey.
3) Redeem points. 
4) Tunggu barangan anda sampai!
 Seriously, as simple as that.


 Siapakah Yang Harus Mendaftar 


1) Pelajar. 
2) Facebooker. 
3) Golongan bekerja.
4) Suri rumah. 
5) Sesiapa sahaja.


Apakah contoh-contoh barangan yang boleh didapati hasil points yang dikumpul



1) Samsung Galaxy Camera   (190,000 points
2) Kingston 16gb Flash Drive   (4,700 points
3) 2600mAh Battery Power Charger Bank   (4,500 points
4) Fujifilm Instax Mini 8   (45,000
5) Voucher AEON Jusco, Tesco, Popular & Ikea   (Bergantung kepada nilai
Dan banyak lagi!!! 
 Dan kebanyakannya semua unit masih available sebab ni laman web baru so tak ramai lagi yang tahu :) Mari kita sebar-sebarkan!



Bagaimana Untuk Mendaftar



1) Register.

 

Anda nampak kotak merah di atas tu kan? Just register dan isi sahaja details diri anda. 


 2) Jawab survey. 

 


Kotak MERAH : Click untuk lihat survey apa yang available untuk anda.
Kotak KUNING: Click untuk menjawab survey dan seterusnya mendapat points.



3) Lihat barangan yang boleh di-redeem bersesuaian dengan points.

 Kotak MERAH : Click untuk lihat barangan yang boleh di-redeem.
Kotak KUNING : Untuk melihat dengan lebih details akan barangan yang ingat anda redeem.


Setelah anda click, anda boleh lihat akan specifikasi produk, points yang diperlukan untuk redeem dan berapa unit yang masih available. 
Click kotak HIJAU jika points anda sudah cukup untuk redeem.
Alright, rasanya dah cukup untuk review Whohaa.com ni kan?





Kredit to :



Comments

Popular posts from this blog

Jejaka/lelaki Idaman

New life and new feeling

Without You !