FlashBack Of Me 2013

Assalamualaikum w.b.t kepada semua pembaca setia blog nad ...
Dan selamat sejahtera for All non muslim..

Hye Semua pembaca yang Nad sayangi.. dah lama tak menjumpai wajah ayu Nad ini?? rindu tak?.. bhahaXD *poyo ckit .. jgn luper follow and ask kt ask.fm nad yer ^,~ yer 

Nad ade beberapa story nak diceritakan.. kalau rajin bacalah hohoXD



okeyh!! kita mulakan story diawal bulan ..

1) Nad tangkap gambar kelas dengan guru sejarah yang garang dan perhh serius..sebab dia pindah (Pn.Kamariah) perh rindu kat cikgu!!~~ serius time tuh sedih sebab cikgu tak dapat ajar kami sampai akhir tahun..hanya awal bulan je dia ajar.. T,T

2) Nad teruskan terus ke beberapa bulan sebelum PMR.. Dimakmal Sains , I think i will keep this memories forever itupun kalau takder pape terjadi kat Nad lah.. hahhahaXD benda ni lawak pun ade, sedih pun ader tapi ntahlah..Time tuh Nad nak ambek barang nak buat kajian sains.. hehe time tuh nad lambat amek jadi cikgu tak pndg org sangat , nad cakap lah " cikgu nak barang" , kat belakang cikgu then cikgu tanya Nad "Awak lelaki ke perempuan " , secara spontan then semua orang tergelak , Nad pandang lah bdn Nad .. pakai tudung ? pakai baju kurung? ape yang lelakinya cikgu .. ok actually My voice agak garau dan serak , kira suara perempuan rocker :P  tapi betul... serius :') hahahaXD shame gak lah  hati ni.. hekhek..

3) 1,2 hari sebelum PMR... woooOOO nih memang best lah kan.. sebenarnya Nad nak cover yang Nad x nangis... pada awalnya dapat kawal.. tapi akhirnya tewas bila rakan2 Nad nangis depan Nad.. ouh my !! mula2 sikit lama2 menangis tahap amboi~ paham2 sendirilah.. hahaXD tapi teruk gak lah menangis cam *babies yang bersuara cam lelaki sikit.. hahahaXD

4) PMR result... nak cakap pasal result .. Nad Banyak B :3 kalau 'A' teka sendiri berapa muahahaXD
tapi time amek Nad menangis tahap gila2 tak boleh kawal nasib ada pertolongan rakan yang ku gelar dia "Kak Nab" hahaXD dia gelar kan Nad "Niang Rapik" hahahaXD gila2 time form 3 dulu.. macam2 nama kitorang kasi kat orang .. termelekat pulak nama kaknab kat dia.. nama dia bukan zainab , jenab or anything berkaitan tuh nama dia Syafiqa Nabila .. suka kacau orang Nad nih.. tapi takut gak orang yang tak suka ditegur , tak pandai ketawa.. nih.. tuh Nad bior jer kalau nampak dia mcm tak suka kawan dengan Nad ..

itu jer Flashback yang ingat.. :3


Now Januari ~~
Nad sekolah tempat yang sama Yup! sekolah oyen/oren .. SMKBR
dapat kelas Akaun.. tak sangka dapat kelas tuh! ingat dapat ert..
boleh lah cikgu2 nya.. baru 7 hari sekolah..
hope dapat melakukan yang terbaik dan lebih baik dari sebelum ini...

okeyh tuh ajerr untuk flashback kali ini .. terima kasih kerana membaca :3


Comments

Popular posts from this blog

Jejaka/lelaki Idaman

New life and new feeling

Without You !