Posts

Showing posts from January, 2014

FlashBack Of Me 2013

Image
Assalamualaikum w.b.t kepada semua pembaca setia blog nad ...
Dan selamat sejahtera for All non muslim..

Hye Semua pembaca yang Nad sayangi.. dah lama tak menjumpai wajah ayu Nad ini?? rindu tak?.. bhahaXD *poyo ckit .. jgn luper follow and ask kt ask.fm nad yer ^,~ yer 

Nad ade beberapa story nak diceritakan.. kalau rajin bacalah hohoXD



okeyh!! kita mulakan story diawal bulan ..

1) Nad tangkap gambar kelas dengan guru sejarah yang garang dan perhh serius..sebab dia pindah (Pn.Kamariah) perh rindu kat cikgu!!~~ serius time tuh sedih sebab cikgu tak dapat ajar kami sampai akhir tahun..hanya awal bulan je dia ajar.. T,T

2) Nad teruskan terus ke beberapa bulan sebelum PMR.. Dimakmal Sains , I think i will keep this memories forever itupun kalau takder pape terjadi kat Nad lah.. hahhahaXD benda ni lawak pun ade, sedih pun ader tapi ntahlah..Time tuh Nad nak ambek barang nak buat kajian sains.. hehe time tuh nad lambat amek jadi cikgu tak pndg org sangat , nad cakap lah " cikgu nak bar…