Posts

Showing posts from October, 2013

Coretan Sebelum ini

Image
Assalamualaikum semua pembaca yg tercinta semua.....
Dah lama tak berjumpa yer dan dan lama tak post kat blog.. hehe XD sebok lah katakan??



kepada pelajar2 sekolah korg pasni g mana time cuti ni?? terutama pelajar PMR ngan SPM larh.. hehe PMR dah Free .. SPM lom agi .. Hope korg dpt melakukkan yg terbaik.. hoho..

Nad Tak g mana2 kot.. KOT lah ..hehe XD klu kuar pon banyak g umah org kahwin dari kahwn eyh..eyh? bkn larh !! hahaXD *GurauJer .. Besok sekolah sampai hari selasa pastu IM Freeeeeeeee.... (Jerit) .. time free2 nih lah kene jaga sebab nnty dah tak free x boleh nak lenggang lenggok lagi.. so masa  bermain kita bermain.. masa serius kene serius..

Alang2 bosan2 nih Nad Nak sembang2 sal Raya haritu.. haritu Nad pnya baju kaler hijau muda ada yg sama ker ngan Nad?? hohoho Sep sikit... Yeah! tahun nih nmg best dah bebebebeberapa tahun *panjangnyer "bebe" tuh*  dah x balik ke kg halaman yg tercinta di PERAK... hurm bkn ada apew2 pown kat sane tapi ada tinggal kg yg boleh r…